avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Seara, Caut un avocat, sau pe cineva de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Seara, Caut un avocat, sau pe cineva de specialitate, in ...

Buna Seara,

Caut un avocat, sau pe cineva de specialitate, in vederea obtinerii documentatiei necesare pentru construirea unui balcon la parterul unui bloc sector 4 Bucuresti. Sfaturi si de preferat daca cineva de aici ma poate ajuta contracost?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:46, 19 Ianuarie 2021
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Nu ma intresa o ecomandare , ci cineva care sa zica da eu pot sa te ajut! imi pare rau ca aveti reguli idioate (nu se poate recomanda nimeni ) si o zi buna sa aveti. nu stau sa caut eu avocat unu cate unu sa il inte te poti ocfupat de balconu meu? simplu am pus un post, astept avocatii intresati sa ma contacteze!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Avocatii nu se ocupa de balcoane, mergeti la primarie si obtineti de acolo toate informatiile, veti avea nevoie de autorizatie de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept ... Andra Patrichi Andra Patrichi Buna ziua! Sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept internațional pentru lămurirea unor aspecte juridice. Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu patru etaje ... Maya844 Maya844 Buna ziua. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu patru etaje și am probleme grave cu hidroizolatia, probleme pe care asociația de locatari refuza sa le ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa gasesc un avocat/a din iasi care sa ma ajute ... roxenp123 roxenp123 Buna ziua. Vreau sa gasesc un avocat/a din iasi care sa ma ajute cu partajul dar sa nu fie exagerat de scumpa. Multumesc tare mult! (vezi toată discuția)