avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen redobandire permis

Va salut, maine ma voi duce la politie sa-mi predau permisul de conducere la IJP Prahova si vreau sa sustin examenul de redobandire pentru a mi se reduce pedeapsa de la 90 zile la 30.
Multi spun ca s-a schimbat legea si ca acesta nu se mai sustine pe calculator ci pe hartie cum se dadeau pe timpuri, este adevarat?
Si daca pic examenul, mai am dreptul sa-l mai dau inca o data sau se majoreaza direct la 120 zile?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:40, 19 Ianuarie 2021
Legea a mai fost modificata in ultimii ani, dar nu contine dispozitii legate de suportul tehnic al desfasurarii examenului.
Examenul il dati in cele 30 de zile de cite ori puteti sa va programati. Dupa aceea nu, va ispasiti suspendarea de 90 de zile.
Cititi art. 104 si 106.1, nu stiu la ce va incadrati :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis Iosif U. Iosif U. Redobandire permis. In situatia mea, permisul mi-a fost suspendat in 29.12.2021 cu drept de circulatie pana i n 13.01.2022. Am fost informat de ofiterul care ... (vezi toată discuția)
Ordine cereri: reducere periodă suspendare permis / testare seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți referitor la reducerea perioadei de suspendare a permisului: 1. Întâi se depune cererea sau întâi se solicită ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)