avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cum pot proceda in cazul in care: - am un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cum pot proceda in cazul in care: - am un angajat ...

Buna ziua!
Cum pot proceda in cazul in care:
- am un angajat (sef echipa) care efectueaza lucrari inafara dar si in tara- si dorim sa-i oferim un spor doar pe perioada desfasurarii unui proiect (perioada determinata..5zile de ex..)
Folosirea limbii engleze (ajutor oferit si colegilor de echipa), condusul microbuzului de la hotel pana la locul de munca (in deplasare), folosirea unei masini in efectuarea muncii, ar fi elementele importante.
Ce modificari ar trebui aduse CIM, sub ce forma? astfel incat sa -i includ aceste sporuri doar pe perioada determinata de efectuare a lucrarilor efectiv?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 19 Ianuarie 2021
Se incheie un act aditional la c.i.m. pentru acordarea unui spor daca respectivele atributii sunt mentionate in fisa postului aferenta functiei detinuta
Ok, Multumesc frumos!

Mergand mai departe..am mai multe persoane cu aceeasi functie..cum evidentiez in fisa postului ca doar unii vor conduce masina institutiei, vor folosi limba engleza la un anumit proiect (si vor primi un sport in acest sens)?

Se modifica prin act aditional doar la anumite persoane atributiile/respectiv fisa de post ?(chiar daca sunt 10 pers de ex. angajate pe aceeasi functie) sau trebuie act aditional pentru toti angajatii ce detin aceeasi functie si apoi cine urmeaza sa beneficieze de acele sporuri, beneficiaza si cine nu nu..?
Sper ca m -am putut face inteleasa! Multumesc mult!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate modifica prin act aditional doar la anumite persoane atributiile/respectiv fisa de post sau se poate emite o decizie in acest sens , iar salariatii semneaza ca au luat la cunostinta si sunt de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de conducere TARGOVISTEANUL TARGOVISTEANUL daca seful de serviciul pleaca in concediu , cel care ii tine locul pe acesta perioada, are dreptul la indemnizatie de conducere? Dar pe perioada concediului ... (vezi toată discuția)
"inginer mecanic" si "mecanic utilaje" - fise de post pavel teodor adrian pavel teodor adrian Poate ma ajuta cineva si pe mine cu 2 fise de post: Inginer Mecanic si Mecanic Utilaje. Am mare nevoie de ele, multumesc anticipat. Numai de bine la toata ... (vezi toată discuția)
Spor pentru multiple limbi straine vmladin vmladin Salutari, am nevoie de niste informatii in legatura cu sporul de limba. Sunt team manager la o firma multinationala, iar in subordinea mea am un angajat ce ... (vezi toată discuția)