Buna ziua!
Cum pot proceda in cazul in care:
- am un angajat (sef echipa) care efectueaza lucrari inafara dar si in tara- si dorim sa-i oferim un spor doar pe perioada desfasurarii unui proiect (perioada determinata..5zile de ex..)
Folosirea limbii engleze (ajutor oferit si colegilor de echipa), condusul microbuzului de la hotel pana la locul de munca (in deplasare), folosirea unei masini in efectuarea muncii, ar fi elementele importante.
Ce modificari ar trebui aduse CIM, sub ce forma? astfel incat sa -i includ aceste sporuri doar pe perioada determinata de efectuare a lucrarilor efectiv?
Multumesc!
Se incheie un act aditional la c.i.m. pentru acordarea unui spor daca respectivele atributii sunt mentionate in fisa postului aferenta functiei detinuta
Mergand mai departe..am mai multe persoane cu aceeasi functie..cum evidentiez in fisa postului ca doar unii vor conduce masina institutiei, vor folosi limba engleza la un anumit proiect (si vor primi un sport in acest sens)?
Se modifica prin act aditional doar la anumite persoane atributiile/respectiv fisa de post ?(chiar daca sunt 10 pers de ex. angajate pe aceeasi functie) sau trebuie act aditional pentru toti angajatii ce detin aceeasi functie si apoi cine urmeaza sa beneficieze de acele sporuri, beneficiaza si cine nu nu..?
Sper ca m -am putut face inteleasa! Multumesc mult!!!
Se poate modifica prin act aditional doar la anumite persoane atributiile/respectiv fisa de post sau se poate emite o decizie in acest sens , iar salariatii semneaza ca au luat la cunostinta si sunt de acord.