avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ANONIMIZAREA DATELOR PERSONALE IN CALITATE DE ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ANONIMIZAREA DATELOR PERSONALE IN CALITATE DE MARTOR>... ...

DESPRE ANONIMIZAREA DATELOR PERSONALE IN CALITATE DE MARTOR>... Buna ziua, am gasit niste documente pe drum, am contactat proprietara documentelor, ca aceasta sa imi spuna ca a fost victima unui furt, si m-a rugat sa predau documentele la politie. Ulterior am fost sunat de politie ca trebuie sa dau o declaratie. INTREBAREA ESTE: cum pot sa solicit anonimizarea numelui, adresei atunci cand dau declaratia? Intrucat nu doresc ca datele mele personale sa apara in dosar. Nu am cunostinte despre cum s-a intamplat prin urmare nu doresc sa apar in fata instantei ca martor. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
varsanufie, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)
Va salut, vin și eu cu o întrebare dacă ma puteți ajuta. ... Mada12345 Mada12345 Va salut, vin și eu cu o întrebare dacă ma puteți ajuta. In urma cu 1 an și o luna, am făcut o prostie și mi am însușit o suma de bani de la o alta ... (vezi toată discuția)
Raspuns revoltator al politiei romane la o plangere privind furtul mircea-matei mircea-matei buna ziua, recent am reclamat la politie furtul telefonului mobil. reclamatia am facut-o la mai putin de 2 ore dupa ce am constatat ca mi s-a furat telefonul. ... (vezi toată discuția)