avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... daca imi intrerup activitatea pot sa mai devin ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

daca imi intrerup activitatea pot sa mai devin consilier juridic definitiv?

Am o mica intrebare: Daca imi intrerup activitatea de pe postul de consilier juridic...ca si cons. jur. suspendat pot sa sustin examenul de definitivat...pentru a avea statutul de cons. jur. definitiv.?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 12:11, 4 August 2006
#-o normal ca nu!
dar pt info mai sigure de ce nu suni la ccj sa intrebi???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv - examen inppa irayysa irayysa Buna ziua, As dori sa stiu daca sora mea care a profesat ca si consilier juridic 5 ani intr-o societate, mentionez ca nu a fost inscrisa in Uniunea Cons. ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic cu vechime 5 ani poate sustine examen pentru primirea in profesia de avocat ca avocat definitiv? aleodor27 aleodor27 In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)