avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Tatal meu a cumparat de la ICRAL Bucuresti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Tatal meu a cumparat de la ICRAL Bucuresti in 1992 ...

Buna ziua,
Tatal meu a cumparat de la ICRAL Bucuresti in 1992 apartamentul in care locuim si acum. Problema este ca in contractul de vanzare cumparare cuparatorul este identificat prin nume prenume (fara cnp sau nume parinti, asa era modelul atunci), adresa si nr/serie buletin iar cel care a completat in loc sa treca initiala tatalui cumparatorului a trecut numele acestuia. Adica in loc sa treaca Popescu I Virgil a trecut Popescu Ion Virgil. Ori in buletin tatal meu este Popescu Virgil. Un notar mi-a semnalat ca voi avea probleme la succesiune din aceasta cauza, ca numele din buletin/certificat de nastere nu corespunde cu cel din contract (aceasi greseala este si in incheierea de la judecatorie) Mentionez ca tatal meu traieste dar are probleme locomotorii. Ce pot face sa indrept aceasta greseala, cui sa ma adresez?
Multumesc,
Octavian

Alte discuții în legătură

Initiala tatalui scrisa gresit in certificatul de nastere jully3tt3 jully3tt3 Daca tatal are prenumele Gh. R. , care o sa fie initiala tatalui in actele copilului ( Gh. sau R. sau ambele)? Conteaza acest lucru in auteticitatea actelor? ... (vezi toată discuția)
Act proprietate fara nume complet adriana_m1981 adriana_m1981 Buna ziua! Ma puteti indrumara sau sfatui ce pot face in urmatorul caz. Am o proprietate in Bucuresti care a fost cumparata de la fostul ICRAL, iar pe actul ... (vezi toată discuția)
Nume incomplet pe act vânzare-cumpărare aldor59 aldor59 Bună ziua, Problema mea este următoarea: în anul 1992 am cupărat de la societatea unde eram angajat (Combintul de Oţeluri Speciale Tîrgovişte) ... (vezi toată discuția)