avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salariata salariatul contestatar si unitatea tert ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salariata salariatul contestatar si unitatea tert poprit se alfa ...

Salariata salariatul contestatar si unitatea tert poprit se alfa in proces iar salariatul cere copii ale documentelor, i se pot da sa le poate consulta la dosar?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:24, 20 Ianuarie 2021
Le poate studia si la dosarul cauzei.
acest lucru i-am sugerat si eu, insa insista si face mult tambalau
Nu-l băgați în seamă. Documentele are dreptul să le studieze la arhiva instanței unde se afla dosarul. Dacă face mult tămbălău, puteți sa-l avertizați că chemați poliția.

Aveți obligația ca terț poprit, să-i dați debitorului, numele executorului judecătoresc, adresa și nr de telefon, și eventual adresa de email, si sa ia legătura cu executorul.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator
dosarul de execurae se afla la executor, tertul, nu are legatura cu executarea lui.
poate ar trebui sa dati ceva detalii.
de ce se judeca salariatul cu tertul?
Angajatorul, in urma adresei de infiintare poprire, a inceput retinerea si virarea sumei in contul indicat de organul de executare. Intre timp, salariatul a actionat in instanta CAR ul, executorul judecatoresc si dupa vreo doua luni, l-a introdus si pe angajator, ptr ca, deh, se conformeaza legii si ii ia bani multi....Pana la primul termen pentru tert, care e zilele urmatoare, poprirea s-a si sistat ca urmare a adresei executorului, Insa, angajatul nu stie ce "s a scris" in intampinare si vrea copie de la serviciu pana la prezentarea in instanta

Alte discuții în legătură

Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Tert poprit irina8001 irina8001 Societatea mea a primit astazi de la judecatorie , cerere de chemare in judecata in calitate de tert poprit pentru unul din angajatii nostri. Noi am primit in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu anamaria81 anamaria81 Un salariat a facut cerere prin care solicita sa i se faca poprire pe salariu. Problema e ca el are 2 popriri la banci prin executor judecatoresc. Executorul a ... (vezi toată discuția)