avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sanctionare judecator: Un judecator de la curtea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sanctionare judecator: Un judecator de la curtea de apel in a ...

Sanctionare judecator:

Un judecator de la curtea de apel X a chemat avocatul cauzei pe care o judeca in birou si l-a indrumat ce acte sa prezinte pentru a avea castig de cauza intr-o cauza politica. Judecatorul respectiv a fost inregistrat in timp ce facea aceste indrumari, iar inregistrarea a ajuns la un post de televiziune.
Ma intereseaza sa stiu cum ii este afectata reputatia judecatorului, ce abateri a facut, ce sanctiuni disciplinare se pot aplica si care este postura presedintelui Curtii de apel cu privire la comportamentul judecatorului.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
antonescmada, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajat.....vreo pedeapsa pentru el exista? ContSters55557 ContSters55557 la societatea unde lucrez avem o angajata care este angajata pe perioada nedeterminata pe post de caramanagier as putea supe. are conditiile necesare muncii, ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Am fost sanctionat disciplinar cu mustrare scrisa pt savarsirea de 2 abateri disciplinare: \"comportament neadecvat\"si \"neglijenta in indeplinirea ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca ranya ranya am un salariat care din 15 martie nu a mai venit la munca, a spus ca este bolnav si va veni, ne-a dus cu vorba din saptamana in saptamana si din zi in zi. A ... (vezi toată discuția)