Buna ziua! Am o intrebare pentru dumnevoastra. Fosta mea contabila a facut praf tot ceea ce tine de contabilitate. Am avut control acum ceva timp, daca continua in acelasi mod eram incadrat la evaziune fiscala. Problema este ca trebuie sa platesc niste sume destul de mari ca amenda si plata unui TVA intracomunitar in urma incadrarii necorespunzatoare ca platitor de TVA. Am facut o imputernicire notariala cu respectiva. Intrebarea mea este urmatoarea: o pot da in judecata? Am castig de cauza? Reclamatii? Vreau cateva indrumari. Va multumesc!
Da, aveti sanse de castig. Cel mai bine este, ca anterior intentarii actiunii, sa apelati la un contabil care sa verifice erorile facute de dna. contabil. Ulterior, in cadrul actiunii se vor prezenta aceste erori si cum acestea au condus la crearea in sarcina dumneavoastra a unor creante nereale prin raportare la situatia de fapt. Pe de alta parte, ar fi de o intentat si o contestatie la executare impotriva ANAF daca s-a inceput executarea sau contestarea procesului-verbal de control.
Litigiu cu isctr
sovira
Buna ziua, sunt transportator rutier de marfuri cu sediul in Bucuresti si detin mai multe capete de tractor cu, care tractez semiremorci la o companie din ... (vezi toată discuția)