avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare date revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare date revisal

Sunt angajata din 2018, in 2020 am trecut la alta salarizare si alta functie.
Colega care se ocupa cu salarizarile nu mi-a facut modificarile in revisal. Ea spune ca a facut deciziile si ca ele sunt baza.
Mai este obligatoriu revisalul?
Cu ce ma afecteaza daca nu au fost facute modificarile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 20 Ianuarie 2021
Este obligatorie , transmiterea in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr-ul este obligatoriu pentru toate firmele? Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Revin cu o problema la dumneavoastra legata de acest GDPR ! in ce consta acesta mai exact ? Ma poate lamuri si pe mine cineva? trebuie facut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Începând cu data de 1.03.2022 sunt angajata unui ... AdrianaPoporogu AdrianaPoporogu Bună ziua! Începând cu data de 1.03.2022 sunt angajata unui spital din Bucuresti, în Secția de ATI. Mai întâi am ocupat postul de registrator medical ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale gabrielanikola gabrielanikola Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta sa rezolv doua spete, legate de incadrarea personalului in institutiile publice, in urma aplicarii legii ... (vezi toată discuția)