avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Buna ziua,

Am rugamintea de a ma ajuta sa rezolv doua spete, legate de incadrarea personalului in institutiile publice, in urma aplicarii legii salarizarii unitare.

1. Am absolvit facultatea in anul 2008. Dupa absolvire am fost incadrata pe postul de economist II. Ulterior, in acelasi an, am ocupat prin concurs postul de Sef Serviciu Financiar, cu acordarea sporului de conducere de 30%. La reincadrarea personalului conform noii legi a salarizarii, am fost incadrata cu aceleasi drepturi salariale. Doresc sa stiu daca am dreptul de a trece pe o treapta superioara de salarizare, in conditiile in care au trecut 4 ani de la absolvirea facultatii( am colege pe functii de executie care dupa doi ani de la absolvire, au trecut pe treapta superioara a salarizarii), sau pentru faptul ca ocup functia de Sef Serviciu, obligatoriu raman la acest nivel de salarizare. Mentionez ca salariul actual este cel avut inaintea reincadrarii.

2. De la 01 sept 2011, in urma vacantarii postului de director economic, am preluat atributiile functiei de director economic, drepturile salariale ramanand neschimbate. Doresc sa stiu daca am dreptul la indemnizatia de conducere aferenta postului de director economic.

In speranta ca ma veti ajuta sa elucidez situatia mea profesionala, astept raspunsul dumneavoastra, si va multumesc anticipat.
Cu stima,
Gabriela Nicola
Tel 0733246998

Alte discuții în legătură

Salarizare si sporuri gabrielanikola gabrielanikola Am o problema mai complexa, pe care va rog sa ma ajutati in a ma elucida 1,sunt angajata la o institutie publica, din anul 2001, unde am ocupat in anul 2008, ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)