avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare vechime in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare vechime in invatamant

Buna ziua. Sunt incadrata pe un post in invatamant ca prof. titular de 12 ani si am 11 ani lucrati anterior intrarii in invatamant in specialitatea de pe diploma de studii. Pot beneficia de echivalarea vechimii in invatamant?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
R.G., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 20 Ianuarie 2021
Vechimea in invatamnt sunt anii lucrati in invatamnt. Ceilalti se aduna la vechimea in munca.
Vechimea în învăţământ este formată din vechimea efectivă în învăţământ şi vechimea recunoscută în învăţământ, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aş dori un punct de vedere avizat referitor la calculul vechimii ... Luciana Pătru Luciana Pătru Aş dori un punct de vedere avizat referitor la calculul vechimii în învăţământ pentru următoarea situaţie particulară: -între 2004 şi 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Salarizare- încadrare zsofia3 zsofia3 Bună ziua! Sunt titulara în înv. din 1999. În anul șc. 2010-2011 mi s-a aprobat 1 an de concediu fără plată pentru nevoi personale. Aveam 11 ani ... (vezi toată discuția)
Transe vechime iliutaana iliutaana as vrea sa ma ajutati sa-mi stabilesc transa de vechime. mentionez ca lucrez in educatie incepand cu anul 2000. in per 2000/2001 am lucrat la catedra, in ... (vezi toată discuția)