avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am omis sa depun un CIM, care trebuia sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am omis sa depun un CIM, care trebuia sa inceapa in ...

Buna ziua,

am omis sa depun un CIM, care trebuia sa inceapa in data de 01.07.2020.
O pot depune acuma? cu data de 01.07.2020 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 20 Ianuarie 2021
Il puteti depune acum ... este pe riscul angajatorului .
risc insemnand ?

Cornel Vasile a scris:

Il puteti depune acum ... este pe riscul angajatorului .

Sanctiune contraventionala : avertisment sau amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv contraventie itm -salariat fara cim telu telu Firma a fost gasita la un control cu un angajat care lucra de 2 zile si nu avea intocmit CIM.....A fost amendata cu suma de 3000 lei. Contestatia se judeca la ... (vezi toată discuția)
Cim neinregistrat in termen de 20 zile. ce se mai poate face ? Is99 Is99 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi raspundeti la o intrebare pe care o pun in calitate de angajator. S-a omis inregistrarea unui CIM in termenul de 20 de ... (vezi toată discuția)
Amenda revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! In situatia in care am omis sa operez incetarea suspendarii - in cazul unei angajate aflata in CIM ( bravo !! ); acum am observat .. cat este ... (vezi toată discuția)