avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! M-ar interesa să deschid în Bucuresti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! M-ar interesa să deschid în Bucuresti un coffee ...

Bună seara !

M-ar interesa să deschid în Bucuresti un coffee to go.

Aș dori dacă aveți amabilitatea să-mi dați o ofertă de preț pentru consultanță plătită în vederea obținerii avizelor necesare.

Dimensiunea spațiului este de aprox. 2 metri lățime/ 3 metri lungime

În interiorul locației închiriate există doar o chiuvetă.

***M-ar interesa foarte mult, pentru început, dacă accesul angajatului la toaletă se va face în clădirea alăturată de care aparține spațiul comercial , dacă m-ar încurca acest lucru în vederea obținelor autorizațiilor și avizelor necesare sau în ce ține de SSM?

Mulțumesc foarte mult !
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:47, 20 Ianuarie 2021
Putem discuta in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea Gabriela VP Gabriela VP buna am un srl care are ca activitate principala constructiile si acum as vrea sa deschid un punct de lucru, un chiosc in care se vand doar bauturi pe baza de ... (vezi toată discuția)
Proces de revendicare imobiliara ramona.vasile ramona.vasile Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie :am primit o citatie de la vecini prin care ma anuntau ca m-au dat in judecata pt aproximativ 40m patrati,le-a ... (vezi toată discuția)
Construire casa Milla_Paris Milla_Paris Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)