avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am o cunoștință care a lucrat in 1978 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am o cunoștință care a lucrat in 1978 la Statia ...

Bună ziua! Am o cunoștință care a lucrat in 1978 la Statia de utilaje Greul Onești prin 1978. Am dat foarte multe telefoane si m-am blocat undeva pe la Casa de Pensii Onești. Nimeni nu stie unde este arhiva. Am sunat inclusiv la Arhivele Nationale Onesti, bucuresti, Registrul Comertului Bacau, la ultimul lichidator, Casa de pensii Bacau. Domnul are peste 70 de ani si nu poate obtine o pensie pentru ca depinde de aceasta adeverinta. Care ar fi procedura? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:02, 21 Ianuarie 2021
Aceste informatii va pot fi utile: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta ... IrinaVscu IrinaVscu Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta de la \"CCIB - AG Antrepriza instal montaj hidro\". Aveti cumva idee unde ma pot adresa? Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa mi spuneti unde este arhiva romtelecom bacau ... tatameu tatameu BUNA ZIUA! VA ROG SA MI SPUNETI UNDE ESTE ARHIVA ROMTELECOM BACAU PT A OBTINE ADEVERINTE DIVERSE ?? (vezi toată discuția)
S.u.g.t. onesti Andries Stefan Andries Stefan Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare. Va multumesc! (vezi toată discuția)