avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin împreună cu o persoana un teren pe care dorim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin împreună cu o persoana un teren pe care dorim să construim ...

Dețin împreună cu o persoana un teren pe care dorim să construim o casa in care sa locuim împreună. Care sunt pași ce trebuie urmari pentru a fi ambii proprietari pe acest imobil.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crisank , utilizator 17:05, 21 Ianuarie 2021
As mai avea de adaugat ca persoana respectiva a obtinut certificatul de urbanism in vederea construirii doar pe numele ei. Mai poate fi eliberata autorizatia pe numele ambelor persoane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara 011209 011209 Buna ziua, Va scriu pentru ca am foarte multe nelamuriri in legatura cu pasii ce trebuie urmati dupa achizitionarea unui teren.Acesta a fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie vioma17 vioma17 Buna seara, va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Mama este proprietara unui teren, pe care ne-am hotarat sa construim o casa (mama, eu si sotul meu). Se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind ... Dragos_Franco Dragos_Franco Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind urmatoarea situatie. Sotia mea a primit mostenire un teren de la parintii ei. Ne-am gandit ... (vezi toată discuția)