avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua suntem medici școlari , detașați la Dsp . ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua suntem medici școlari , detașați la Dsp . Detașarea ...

Buna ziua suntem medici școlari , detașați la Dsp . Detașarea este conf legii 136 și prevede un spor de 50% la salarul de baza . Noi am mai avut un spor când lucram pe Cab școlare de 12 % prevazut de legea 153 / 2017 numit spor de stres . Acesta ne a fost tăiat pe motiv ca nu mai lucram in Cab med Scolar , fiind detașate la Dsp . Este legală aceasta tăiere de spor ?

Alte discuții în legătură

Sporuri indrecan_cg indrecan_cg Buna ziua, doresc sa stiu daca eu ca registrator medical in cadrul Comp. Statistica, imi desfasor activitatea in Bloc Operatror ( din aceeasi institutie ) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu angajatorul in ceea ce priveste salariul. ... adi.h adi.h Buna ziua, Am o problema cu angajatorul in ceea ce priveste salariul. Sunt medic rezident angajata la un spital de stat si lucrez cu pacienti covid. ... (vezi toată discuția)
Salariu 2017 vs. salariu 2018 DIMARA EBOLEH DIMARA EBOLEH Buna seara. Lucrez intr-un muzeu judetean(aflat in subordinea consiliului judetean) pe functia de muzeograf gr. 1A, 23 ani vechime, avand un salariu de ... (vezi toată discuția)