avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea salarizarii unice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea salarizarii unice

"Anumite prevederi ale prezentei legi intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2010." - care sunt aceste prevederi ce vor intra in vigoare?
Cel mai recent răspuns: sandu_cristina , utilizator 11:19, 7 Ianuarie 2010
Presupun ca va referiti la Legea nr. 330/2009 care, potrivit art. 47, a intrat in vigoare de astazi, cu exceptiile prevazute in acelasi articol. Dispozitiile acestui act normativ se aplica etapizat, prin urmare va sugerez sa-l cititi.

Art. 47
Prezenta lege intra in vigoare la 1 ianuarie 2010, cu exceptia dispozitiilor art. 49-52 si ale art. 4 alin. (1) din anexa nr. VI, care intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii prezentei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Cum interpretati art 30 alin 5 din legea 330/2009:5) In anul 2010, personalul aflat in functie la 31 decembrie 2009 isi va pastra salariul avut, fara a fi afectat de masurile de reducere a cheltuielilor de personal din luna decembrie 2009, in conditiile unei unitati care a fost afectata de OUG 114/2009 art 8:art 5 din OUG nr. 52/1999 privind asigurarea unui cadru unitar pentru managementul proiectelor finantate prin imprumuturi externe contractate sau garantate de stat, rambursabile sau nerambursabile, se modifica si va avea urmatorul cuprins: Salarizarea personalului se stabileste prin asimilare cu salarizarea personalului din institutiile publice la nivelul carora functioneaza. Ce salariu ar trebui sa iau in anul 2010?
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
sandu_cristina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocuparea a 2 posturi in cadrul primariei cu dispozitie a primarului lupan2maria lupan2maria buna ziua am si eu o nelamurire si rog daca cineva imi poate da detalii despre accest caz sunt angajata intro insitutie publica casiera si timp de 10 luni ... (vezi toată discuția)
Spor de dispozitiv LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea speta : in anul 2009 am castigat , in instanta , acordarea sporului de dispozitiv in ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare? Radamante Radamante \\"HOTARARE Nr. 281 din 17 iunie 1993 (.....)In baza prevederilor Legii salarizarii nr. 14/1991\' Guvernul Romaniei hotaraste:(...) Codul muncii 2003: ... (vezi toată discuția)