avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie casa

Buna ziua,

Am agreat cu un constructor sa-mi ridice o casa anul acesta si de curand am primit draftul de contract de la el, dar unde este mentionat el, ca persoana fizica, trecut ca "Administrator lucrare" si faptul ca se construieste in regie proprie. Acolo mai este mentionat ca se ocupa el de obtinerea autorizatiilor de constructie si la final de intabulare.
N-am indoieli in privinta lui ca si constructor, ca-l cunosc de mult timp si dovada ii sunt zecile de case pe care le-a construit in localitate, dar totusi, la ce riscuri sa ma astept din postura de Beneficiar? Unde sunt riscurile construirii unei case in regie proprie? Ce conditii ar trebui sa-i pun ca sa fiu eu acoperit?
De mentionat ca trebuie sa-i plateasc lucrarea esalonat (30+30+30+10%), 10% fiind la final ptr intabulare si conectare la utilitati.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Spor!

Mihai
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
mihai_b75, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie casa in regie proprie Tyru Tyru Buna ziua, Am agreat cu un constructor sa-mi ridice o casa anul acesta si de curand am primit draftul de contract de la el, dar unde este mentionat el, ca ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa neconstruita inca dozer dozer Buna ziua, Sunt in cautarea unei case si am gasit urmatoarea oferta: Teren existent in proprietatea constructorului, care intentioneaza constructia unei ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere demiroman demiroman In cazul construirii unei case pe hotar, unde persoana pe al carui hotar se construieste declara pe proprie raspundere ca este singurul proprietar si ca este ... (vezi toată discuția)