avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am pierdut originalul titlului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am pierdut originalul titlului de proprietate pe apartament ...

Buna ziua,
Am pierdut originalul titlului de proprietate pe apartament si nu am copie. Deci, nu stiu numarul de inregistrare si data exacta cu care a fost emis.
1. Cum as putea sa-l declar pierdut in Monitorul Oficial?
2. Cum as putea intra in posesia unui duplicat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:40, 22 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, depinde in ce consta titlul de proprietate. Daca este un contract (vanzare, donatie, certificat mostenitor) puteti obtine duplicatul de la notarul care l-a autentificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut titlu de proprietate valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua daca unchiul meu a pierdut un titlu de proprietate si acum vrea sa vanda o proprietate unde se poate duce sa scoata un alt titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)