avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copilul minor care are un cont de economii sau un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copilul minor care are un cont de economii sau un depozit deschis ...

Copilul minor care are un cont de economii sau un depozit deschis la o banca pe numele lui ( facilitate oferita de multe banci) si astfel realizeaza venit, trebuie sa depuna declaratia pe impozitul global ( posibil prin parintele imputernicit pe cont ca reprezentant fiscal ) ? Care este normativul referitor la acest subiect ?

Alte discuții în legătură

2% din impozit pentru copii triton10 triton10 La Realitatea TV am citit pe banda informatia ca parintii pot sa redirectioneze 2% din impozitul anual pe venit in [u]contul deschis la nasterea copiilor[/u]. ... (vezi toată discuția)
Legea educatiei OanaaAlina85 OanaaAlina85 In legatura cu Legea educației naționale nr. 1/2011, stiam ca exista posibilitatea ca parintele sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre acel ... (vezi toată discuția)
Titular cont cu imputernicit- riscuri anaduzsardi anaduzsardi buna ziua! sunt titularul unui cont de economii la banca. am desemnat ca imputernicit pe fiul meu,sa poata avea acces la bani. intrebare: in cazul in care ... (vezi toată discuția)