avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA societate in reorganizare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

societate in reorganizare

ce se intampla cu teveaul daca lucrez cu o societate in reorganizare cum il platesc si ce beneficii am eu ca socitate lucrand cu ia va rog daca poate cineva sa-mi raspunda la intrebare :sorry:
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 22:28, 1 Ianuarie 2010
Pana la data de 01.01.2010 se aplica taxare inversa, dupa acest termen se aplica TVA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in reorganizare misa79 misa79 daca ma poate ajuta si pe mine cineva, cum platesc eu ca societate TVA lucrand cu o firma in reorganizare si ce facilitati am eu ca societate daca am vreuna :(( (vezi toată discuția)
Societate sub administrator judiciar abraziv abraziv Colaborez cu o societate aflata in insolventa si care este condusa de un administrator judiciar. Acesta mi-a cerut sa emit facturi fiscale fara TVA ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa ininsolventa molnarjoe molnarjoe BUNA ZIUA. AM O INTREBARE DESTUL DE IMPORTANTA PT NOI. DIN 2010 IANUARIE S-A MODIFICAT SAU NU, FORMA DE LUCRU LA FIRMELE AFLATE IN INSOLVENTA PRIN ... (vezi toată discuția)