avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Foarte important...Buna ziua.Am si eu ,o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Foarte important...Buna ziua.Am si eu ,o intrebare....Daca sunt jignita ...

Jigniri....Buna ziua.Am si eu ,o intrebare....Daca sunt jignita de o persoana si o dau in judecata ,cam cat as putea cere daune morale?Am tot inchis ochii ,insa nu mai pot.Acestea sunt jignirile:idioata,nesimtita,idioata dracului,scorpia dracului,maimuta dracului,urata dracului,burtoasa dracului,betiva dracului,umflata dracului,femeia barbat,mascota dracului,mortii masii,jigodie,Cruella,ia clanta....e invatata cu clantele pe bulevard,futuo-n gura,printesa p.....i,Cruella p.....i,curva,curva satului......la adresa sotului,care e decedat......al dracu-i Sile,un prost,cel mai prost,prostul prostilor,din cauza ei a murit.Aceste acuzatii le am inregistrate chiar de el,in prezenta copiilor.Am evitat mereu cearta,insa nu se potoleste.Multumesc,de intelegere !
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
scornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:56, 24 Ianuarie 2021
Bună ziua,

Înainte de a vedea cât puteți cere, gândiți-vă la probatorii și dovedirea prejudiciului.
Am o inregistrare.Sotului meu ,care e fiul lui,i-a zis aceleasi cuvinte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
scornelia, utilizator
Puteti sa cereți cat vreti se timbreaza cu 100 de lei,de primit Dumnezeu cu mila sau cat hotărăște instanța.In general se acordă sume destul de mici,probabil puteti obtine 2-3000 de lei max,depinde de foarte multe aspecte.Una e că jignirile să fie în public,retele sociale să ajunga la cunoștiință mai multor persoane,să fiți o personslitate publica culturală, si alta e să vă injure concubinul în,
intimitate" Trebuie dovedit cum v-a prejudiciat etc etc.Fara av nu prea merge iar pt suma pe care o puteti primi nu prea se merita timpul si banii cheltuiti.Nu inteleg din postarea dvs cine e cel care va insulta dar ar trebui gândite si alte variante ordin protecție etc.
Am inteles.Avocatul m-ar costa 4000 si eu voi fi in paguba.Deci,nu se merita.Trebuie sa rabd la infinit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa inteleg ca e vb de socrul dvs. banuiesc ca nu stati impreuna, deci puteti sa ii taiati toate mijloacele de comunicare.

Alte discuții în legătură

Cerere de justitia totala pentru o viata de infern, cerere de partaj, si incredintare minori din cuplu de 15 ani necasatorit cu doi copii Alvaro Liniers Alvaro Liniers Am cunoscut acum cateva ani pe o prietena a sotiei. Este o femei care a fost batuta de sute de ori de cand au trait impreuna. La inceput, fiind minori,a trait ... (vezi toată discuția)
Abandon familial si rele tratamente aplicate minorului - urgent emenemco emenemco Buna ziua, Avem un caz la noi la fundatie, o femeie care este intr-o situatie dificila si incercam sa o sfatuim ce sa faca. Cat se poate de scurt, ... (vezi toată discuția)
Nu e prea mult?...ma intreb... ADANNA ADANNA Saptamana trecuta am avut prima infatisare in procesul de divort... Despartiti noi suntem de 1 an, de cand sotul meu a plecat de acasa...Nici acum nu stiu ... (vezi toată discuția)