avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Va rog sa imi spuneti daca este obligatoriu ca atunci cind soliciti concediu de odihna sau zi libera este obligatoriu ca in cerere sa treci persoana inlocuitoare
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
sonias, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 25 Ianuarie 2021
buna ziua,

Vérificati regulamentul intern, procedurile interne, fisa postului etc.
De principiu nu, dar exista angajatori care au astfel de reguli scrise, chiar si model de cerere CO.

Stima!

Este vorba de functionari publici
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, in sectorul bugetar, pe cererea de CO se mentioneaza si cine este inlocuitorul.

Conducerea desemneaza peesoana sau eu trebuie sa trec un coleg
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
sonias, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In practica, cel care intra in CO mentioneaza inlocuitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Imi spune cineva cate zile libere am dreptul sa-mi iau de la ... alexyn alexyn Imi spune cineva cate zile libere am dreptul sa-mi iau de la serviciu in cazul nasterii sotiei? Multumesc. (vezi toată discuția)
Zile libere platite? - libere casatorie CatalinCristi CatalinCristi Buna ziua! Peste cateva zile am cununia civila si vreau sa stiu daca cele 5 zile libere sunt platite si cum se calculeaza. Lucrez la privat Iar colegii care ... (vezi toată discuția)