avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un asistat social poate detine un autoturism mai vechi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un asistat social poate detine un autoturism mai vechi de 10 ani?

Buna ziua, am o intrebare , poate detine un asistat social un autoturism cu o vechime mai mare de 10 ani, fara sa i se i-a dreptul la ajutor social?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire iusanlia iusanlia mi-au fost respinse actele pe motiv ca familia mea detine un autoturism cumparat in 2008 . nu platesc rate la el . nu are vechimea de 10 ani . e aberant . in ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei storobanel storobanel În legătură cu acest subiect, doresc să ştiu dacă mă pot număra printre beneficiarii acestui ajutor, întrucât de la Primărie mi se spune că nu am ... (vezi toată discuția)
Pensie / indemnizatie buna ziua va cer sfatul pentru mama mea. are varsta de 64 ani ... LavP LavP Buna ziua Va cer sfatul pentru mama mea. Are varsta de 64 ani si o vechime in campul muncii de 10 ani. In acest moment are probleme de sanatate , este ... (vezi toată discuția)