avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament (drept uzufruct)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament (drept uzufruct)

Buna ziua,
am si eu urmatoarea problema:
Am cumparat un apartament, fostul proprietar rezervandu-si dreptul de uzufruct viager. Eu, ca si proprietar, pot sa vand acest apartament, eventual in conditiile in care viitorul cumparator va respecta acest uzufruct?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 August 2006
cristina_o, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters15891 , utilizator 18:13, 1 August 2006
da. tu ca proprietar al nudei proprietati poti vinde imobilul cu cu conditia ca cumparatorul sa ia la cunostiinta ca respecta dreptul de uzufruct al acelei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este dreptul meu julia_30 julia_30 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce drepturi detin (in ce procentaj)asupra unui apartament cumparat prin contract de vanzare -cumparare impreuna cu mama mea. ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager adina09 adina09 buna ziua,am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu nudul proprietar si cu bunica sa care avea dreptul de uzufruct viager si care a fost de acord sa se ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)