Locuiesc într-o casă duplex adică eu și vecinul avem un perete comun. Închiriez locația de 3 camere și living în regim hotelier. Nu primesc decât cel mult 6 persoane cu 1,2 copii. Nu primesc grupuri, nu onomastici, nu eveniente, nu cu boxe cu muzica tare, nu primesc decât pe cei care consider ca nu deranjează vecinii. Se întâmplă să mai vină și turiști care sunt mai gălăgioși chiar dacă au copii mici dar mai rar. De 3 ani de cand închiriez, o singura data m-au sunat vecinii că este gălăgie și atunci am trimis eu politia și asta de Crăciun la ora 17.30. Problema este că soția vecinului este cumnata noului primar ales la noi în localitate și a fost angajată la primărie. De atunci au început problemele și amenințările. Pe lângă alte amenințări zilele trecute am primit de la urbanism o adresa ca să mă prezint la ei. Am fost la ei la primarie de 2 ori. Prima oara mi-au spus doamna de acolo că nu am voie sa închiriez deoarece este locuință familiară și a doua oara aceeași doamna mi-a spus că trimite politia locala să îmi dea amendă pentru ca nu am autorizație, asta dacă nu ma înțeleg cu vecina într-un fel sau altul. Am întrebat ce autorizație, cea de funcționare? Nu, a zis doamna, dar nici nu mi-a spus ce autorizație dar a avut grijă să îmi amintească că am o cerere de cumpărare a 30 metrii pătrați de teren în vecinătatea terenului meu pe care numai eu am acces și s-ar putea sa nu-l mai pot cumpăra. Cererea o am de 7 luni la primărie și nici acum nu mi-au dat raspuns, aproape ca uitasem de ea. Menționez că am pus in casă un rând de termopane triple spre vecin numai să nu se mai audă nimic la ei. Am autorizație de funcționare de la primărie, clasificare de la ministerul turismului, casă de marcat tot ce trebuie. Zilele trecute am vorbit cu vecinul și a zis ca nu se aude gălăgie dar se aude scările interioare, când nu sunt scările se trântește ușa de la întrare, când nu este ușa se aud trântind ușile de la masini și tot așa. Daca nu aveam un credit în franci elvețieni contractat în 2007 nu aș fi inchiriat. Aș fi stat în casa mea, nu la soacră, nu la mama sau cu chirie cum am mai stat. Dați-mi un sfat cum să-mi mulțumesc vecinii care sunt foarte amenintatori în ultima vreme. Multumesc.
Este posibil sa aveti nevoie de avocat din alta localitate ca sa se ocupe serios de caz si sa nu poată fi influențat local.
Relațiile de.la primarie va pot crea un grav dezavantaj chiar daca ati avea dreptate.
Stiti ca, se spune ca multi mor cu dreptatea în brate.