avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As avea o intrebare , daca ma puteti ajuta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As avea o intrebare , daca ma puteti ajuta .Am 50 ...

Buna ziua. As avea o intrebare , daca ma puteti ajuta .Am 50 ani impliniti ,lucrez la penitenciar cu 20 ani si 8 luni, in sistem , cu 1 an armata , cu 1 an lucrat in sistemul militar , si pentru o periaoda de 2,5 ani , am incheiat cu casa de pensii , (pentru a completa vechimea in munca) contract pentru cumparare vechime conform ordonantei 163/2020, pe care am platit-o in doua transe , pentru care am cerut adeverinta cu perioada pentru care am cerut sa cotizez anul 1997, 1998 si jumatate din anul 1999. Nu se poata elibera aceasta adeverinta , intrucat la nivel national , nu este functional modulul informatic . Se poate depune contractul si copia chitantelor , pentru a inainta dosarul la unitatea de care apartin si apoi sa fie inaintat la casa sectoriala MAI?

Alte discuții în legătură

Calculare vechime in invatamant scoalavalearosie scoalavalearosie Buna seara ,va rog daca se poate sa mi se calculeze urmatoarele perioade de activitate pentru a putea sti cand trebuie sa trec la transa de vechime 14-18 ani ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mfrincu mfrincu am iesit anticipat la pensie militara in anul 1999 cu pensie de serviciu cf ordonantei guv nr.7/1998, din august 2000 am lucrat cu vechime neintrerupta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință ... parol parol Bună ziua.Născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință următoarele: În perioada 01 august 1991 - 08 august 2007 am lucrat în unități din ... (vezi toată discuția)