avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Bunica mea a fost urmaș de veteran de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Bunica mea a fost urmaș de veteran de război și ...

Buna ziua. Bunica mea a fost urmaș de veteran de război și a luat si pensie de urmaș. A decedat, am primit ajutor de înmormântare de la casa de pensii pt pensia ei. Am auzit ca s-ar putea ca si asociatia veteranilor de război sa ofere un ajutor. Este adevarat? Multumesc. O zi bună!

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)
Pensie, ajutor de deces katy-elena katy-elena Batrana decedata, a beneficiat de ajutor de veteran de razboi si detinut politic se primeste vreun ajutor din partea Oficiului de pensii sau a altui for? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru inmormantare - urmas veteran de razboi deeutza4miky deeutza4miky am si eu o intrebare... bunica mea in varsta de 83 de ani a decedat acum 4 zile! este urmasa de veteran de razboi luand toate pensie de urmas de veteran si ... (vezi toată discuția)