avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua as dorii sa stiu daca pot si vreau sa ma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua as dorii sa stiu daca pot si vreau sa ma retrag de ...

Bună ziua as dorii sa stiu daca pot si vreau sa ma retrag de la pilonul 2 de pensie privata cea pe care ne-au obligat sa o facem la 35 ani si daca imi pot retrage banii din cont si in ce conditii..Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 25 Ianuarie 2021
nu puteti, daca va retrageti, banii se duc la pilonul 1.
Vedeti acest articol, daca va ajuta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia obligatorie xemina xemina Buna seara as dorii sa stiu daca mai exista legea pensiei obligatorii pentru tinerii pana in 35 ani ,Pot sa imi retrag banii de la fondul de pensie obligatorie? (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la pilonul 2 dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara. In luna ianuarie 2018 doresc sa depun dosarul de pensionare anticipata partial.Intrucat nu am optat pentru Pilonul 2 privat,de unde pot recupera ... (vezi toată discuția)