avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua am lucrat in Franța 1 an de zile legal și ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua am lucrat in Franța 1 an de zile legal și vreau sa ...

Buna ziua am lucrat in Franța 1 an de zile legal și vreau sa stiu daca imi pot recupera din taxe si impozitele platite in Franta...Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fiscul imi solicita plata impozitului pe doi ani in urma!!!!!!!!!!!!!!!!!! marii_48 marii_48 Buna ziua ! Va rog sa aveti bunavointa de a ma lamuri si pe mine , eventual sa-mi indicati textul de lege care prevede impozitarea pe mijloace ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am lucrat 3 ani in franța cu contract nedeterminat ... CalinMih CalinMih Bună ziua , am lucrat 3 ani in Franța cu ,contract nedeterminat și la un moment dat mi-am dat demisia, și vreau să știu care sunt demersurile pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxelor platite catre statul francez Ozgean Ismail Ozgean Ismail Buna ziua. Am muncit o perioada de 3 ani pe vasele de croaziera pe Sena cu contract francez (contract pe perioada determinata 9 luni). Lunar se opreau circa ... (vezi toată discuția)