Va rog sa aveti bunavointa de a ma lamuri si pe mine , eventual sa-mi indicati textul de lege care prevede impozitarea pe mijloace de transport.
De 3 ani am lucrat cu contract pe durata nedeterminata in Franta. In 2007 am cumparat o masina pe care am inmatriculat-o in Franta si am platit acolo toate taxele pentru ea pe timpul cit am stat acolo. La 1 decembrie 2008 m-am si m-am intors in tara definitiv. Recent am radiat masina in Franta si acum o saptamana am inceput procedurile pentru inmatricularea in Romania. Am facut RAR , am platit taxa auto etc, iar la fisc mi-a cerut sa platesc impozitul pentru aceasta masina incepand cu data la care am achizitionat-o in Franta , si pe deasupra si amenda pentru ca nu m-am intors atunci in tara sa declar masina si sa platesc impozit in fiecare an.
Intrebarea mea - Este posibil sa avem asa legi aberante in TARA NOASTRA?
Masina am cumparat-o in Franta si tot acolo am inmatriculat-o, iar cand m-am hotarat sa vin in tara definitiv , am radiat-o din franta si vreau sa o inscriu in Romania
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)