avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscul imi solicita plata impozitului pe doi ani in ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscul imi solicita plata impozitului pe doi ani in urma!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna ziua !

Va rog sa aveti bunavointa de a ma lamuri si pe mine , eventual sa-mi indicati textul de lege care prevede impozitarea pe mijloace de transport.

De 3 ani am lucrat cu contract pe durata nedeterminata in Franta. In 2007 am cumparat o masina pe care am inmatriculat-o in Franta si am platit acolo toate taxele pentru ea pe timpul cit am stat acolo. La 1 decembrie 2008 m-am si m-am intors in tara definitiv. Recent am radiat masina in Franta si acum o saptamana am inceput procedurile pentru inmatricularea in Romania. Am facut RAR , am platit taxa auto etc, iar la fisc mi-a cerut sa platesc impozitul pentru aceasta masina incepand cu data la care am achizitionat-o in Franta , si pe deasupra si amenda pentru ca nu m-am intors atunci in tara sa declar masina si sa platesc impozit in fiecare an.
Intrebarea mea - Este posibil sa avem asa legi aberante in TARA NOASTRA?
Cel mai recent răspuns: marii_48 , utilizator 22:49, 5 Martie 2009
ati cumparat masina in Romania?Daca da, cum ati plecat cu ea neinmatriculata?
Masina am cumparat-o in Franta si tot acolo am inmatriculat-o, iar cand m-am hotarat sa vin in tara definitiv , am radiat-o din franta si vreau sa o inscriu in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Taxa pe mijlocul de transport mihamateo mihamateo buna ziua ,am cumparat o masina si urmeaza sa o inmatriculez in romania ,de cand platesc eu taxa ?din momentul inmatricularii sau din momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)