avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , am lucrat 3 ani in Franța cu contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , am lucrat 3 ani in Franța cu contract nedeterminat ...

Bună ziua , am lucrat 3 ani in Franța cu ,contract nedeterminat și la un moment dat mi-am dat demisia, și vreau să știu care sunt demersurile pentru a-mi recupera taxele acumulate , aștept un răspuns ( vă mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2023
CalinMih, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 5 Noiembrie 2023
Trebuie să completati un formular fiscal si sa-l trimiteti către serviciul fiscal francez... este nevoie de o copie după paşaport sau cartea de identitate,secundar documentul care atesta venitul dvs. si faptul ca ati platit taxele pentru orice loc de munca pe care l-ati fi avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Carte identitate furata - franta - copie legalizata pt pasaport? ElizaBV ElizaBV Buna seara, Ma aflu pentru o perioada in Franta si mi-a fost furata cartea de identitate. Am depus plangere la politie si am primit un document cu care sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pasaportul si cartea de identitate sunt expirate,am ... MAËLL MAËLL Buna seara, pasaportul si cartea de identitate sunt expirate,am certificatul de nastere si permisul de conducere,insa cum sunt un Franta si proprietara de o ... (vezi toată discuția)