avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Faceam curatenie prin casa si am gasit un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Faceam curatenie prin casa si am gasit un certificat ...

Buna seara! Faceam curatenie prin casa si am gasit un certificat de actionar al tatalui meu, din 1996, cu 912 actiuni la AUTOMOBILE DACIA din COLIBASI, str. UZINEI, JUDETUL ARGES si un certificat de actionar al bunicii mele, tot din 1996, cu 643 actiuni la AMONIL din SLOBOZIA, SOS CALARASI, KM 4, JUD. IALOMITA.
Intrebarea mea este... mai au vreo valoare? Ce ar trebui sa fac in privinta asta?

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar marian010186 marian010186 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o intrebare sigura si intemeiata,am un certificat de actionar al tatalui meu in care este specificat ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! si eu am un certificat de actionar la peco arad, ... Rodda Rodda Buna seara! Si eu am un certificat de actionar la Peco Arad, jud. Arad, cu un numar de 87 de actiuni, eliberat in 1996, precizandu-se atunci ca fiecare ... (vezi toată discuția)