avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica PFA - scutire impozit 20% pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica PFA - scutire impozit 20% pentru studenti

Buna ziua!
Urmeaza sa depun prima declaratie unica pentru un PFA cu norma de venit nou infiintat. Sunt inca student la zi, la master, an terminal. Pot beneficia de reducere de 20% din norma de venit, respectiv sa trec la Norma de venit ajustata 80% din norma de venit aferenta?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxele la anaf pentru pfa infiintat in timpul anului. leonardvlad leonardvlad Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de taxele la ANAF pentru PFA infiintat in timpul anului. PFA-ul meu este infiintat in data de 19.04.2022 la ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa nou infiintat aurel.vacalie@gmail.com aurel.vacalie@gmail.com Buna ziua, Detin un PFA nou infiintat luna aceasta si as dori sa ma ajutati cu 2 nelamuriri pe care le am legate de completarea declaratiei unice: 1. PFA-ul ... (vezi toată discuția)
Pfa - student - reducere norma ipi ipi Buna, Sunt PFA la norma de venit si student la master (forma de invatamant: cu frecventa/la zi). Norma de venit pentru activitatea mea pentru anul 2015 este ... (vezi toată discuția)