avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara . Vreau sa imi deschid o firma de curatenie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara . Vreau sa imi deschid o firma de curatenie in romania ...

Buna seara . Vreau sa imi deschid o firma de curatenie in romania si sa lucrez in belgia , si sa angajez persoane, care la randul lor o sa lucreze si ele in belgia . Ce fel de acte am nevoie sa pot sa lucrez . Mentionez patronul belgian imi face contrac cu firma pe care vreau sa o deschid . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 26 Ianuarie 2021
1. Actele societatii
2. Contractul incheiat intre dvs si societatea din Belgia
3. Formularul A1 pentru salariatii detasati in Belgia

Pentru detasare, vedeti
www.avocatnet.ro/t7874/detas...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 C-Iulia C-Iulia Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul. (vezi toată discuția)
Formular a1 zahariamaria zahariamaria Buna ziua. Sunt noua pe acest site si deja cu nelamuriri :\"> Sunt PFA si lucrez pentru o firma din spatiul UE. Avand firme in toata Europe eu am ales ... (vezi toată discuția)