avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Daca cineva imi inteapa intentionat (si in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Daca cineva imi inteapa intentionat (si in mod repetat) ...

Buna ziua. Daca cineva imi inteapa intentionat (si in mod repetat) camera de la bicicleta si il prind in flagrant facand asta, avand si martori, ce pedeapsa risca respectivul individ in urma plangerii penale pe care i-o fac ?
Cel mai recent răspuns: Anton Anto , utilizator 16:13, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti face o plangere penala impotriva respectivei persoane, in care veti indica martorii, eventual probe foto/video. Daca se constata vinovatia persoanei respective, va raspunde pentru infractiunea de Distrugere -pedeapsa intre 3 luni si 2 ani sau amenda. Probabil va lua minimul- cu suspendarea executarii sau amanarea executarii, sau poate o amenda penala. Va plati cheltuieli de judecata si eventuale despagubiri cerute.
Am inteles. Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere de proprietate oniculescu oniculescu Mama mea, care este pensionara, locuieste intr-un apartament din Bucuresti. De aproape 2 ani, in mod repetat usa de la apartament a fost lovita, arsa, apoi ... (vezi toată discuția)
Politia sau procuratura ContSters233635 ContSters233635 POLITIA si procuratura ca sa intocmeasca un dosar penal sau urmarire penala trebuie sa aiba martori,filmari video si prindere in flagrant ca sa aiba toate ... (vezi toată discuția)
Mi-a zgariat masina proba video pls reply lesamourai lesamourai Buna ziua , Am gasit masina parcata regulamentar zgariata dintr-un capat pana in altul (mentionez ca masina este a parintilor nu a mea). Din prima am banuit ... (vezi toată discuția)