avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Daca am contract de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Daca am contract de prestari servicii informatice ...

Buna ziua! Daca am contract de prestari servicii informatice cu o primarie, iar intretimp fratele meu este ales viceprimar, exista conflict de interese?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 27 Ianuarie 2021
Nu ar trebui sa fie daca ati incheiat contractul cu primaria inainte ca fratele dvs. sa fie ales viceprimar.
Primarii și viceprimarii, primarul general și viceprimarii municipiului București sunt obligați să nu emită un act administrativ sau să nu încheie un act juridic ori să nu emită o dispoziție, în exercitarea funcției, care produce un folos material pentru sine, pentru soțul său ori rudele sale de gradul I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese olteandenisa olteandenisa Dacă primarul localității xy ar dori să angajeze șofer ( pe bază de concurs) pe fratele său , ar fi calificată fapta conflict de interese , ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese inalt functionar public eagle_free eagle_free Are cineva idee daca exista vreo reglementare legala care sa interzica expres sau implicit participarea unui ordonator principal de credite (de ex. un primar) ... (vezi toată discuția)
Despre controlul financiar preventiv saraniculai saraniculai buna seara as dori o lamurire Sunt referent intr-o primarie unde lucrez de 30 ani, persoana care a fost inputernicita cu viza CFP va iesi la pensie ... (vezi toată discuția)