avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste lucruri. ...

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste lucruri. Sunt angajatul unui UAT pe functia de sef SVSU, in acelasi timp pot sa fiu (daca urmez cursuri de manager de transport) , pentru microbuzul scoalar si microbuzul acestiu UAT? Imi permite legislatia?cum voi fi platit pentru functia de manager de transport? Din ce am citit functia de manager de transport ca si cea de inspector SSM trebuie prinsa in organigrama(trebuie sa fii angajat cu carte de munca pe acea functie), mai exact alt post. Nu cred ca pot sa fiu si Sef SVSU si manager de transport. Va multumesc anticipat! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: AndreiAndrei88 , utilizator 20:32, 28 Ianuarie 2021
NU mai folositi prescurtari/ initiale pentru a nu se crea confuzii in comentarii.
HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare mentioneaza:
-art. 20 (2) Angajatorul va desemna lucratorul numai din randul lucratorilor cu care are incheiat contract individual de
munca cu norma intreaga
.
(3) Angajatorul va consemna in fisa postului activitatile de prevenire si protectie pe care lucratorul desemnat are
capacitatea, timpul necesar si mijloacele adecvate sa le efectueze.
-art. 23 (3) Incepand cu data de 1 iulie 2011, serviciul intern de prevenire si protectie trebuie sa fie format din lucratori care au contract individual de munca cu norma intreaga incheiat cu angajatorul.
Nu puteti legal sa desfasurati pe langa activitatea din domeniul ssm si alte activitati.
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsul dat. Angajatorul vroia pe lângă funcția de Șef SVSU (serviciu voluntar pentru situații de urgență) angajat cu contract individual de munca, norma întreaga sa țin SSM și dacă se poate sa fac un curs și de manager de transport. Știu ca și manager de transport la fel ca și SSM nu mai poți tine și altceva pe lângă norma pe care o ai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o întrebare și în același timp o curiozitate. ... AndreiAndrei88 AndreiAndrei88 Bună seara! Am o întrebare și în același timp o curiozitate. Sunt Sef SVSU la un UAT, am și curs(diploma) de Inspector în domeniul securității și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajat la o primarie pe functia de sef svsu. ... florin319 florin319 Buna ziua, sunt angajat la o primarie pe functia de Sef SVSU. conform HG 955/2010 alin. 2 unde se specifica clar ca; \'\' Amgajaorul va desemna lucratorul ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat ssm Akhenaton81 Akhenaton81 Lucrator desemnat Numit prin decizie, in fisa postului si in organigrama este trecut sub Managerul de HSEQ, acesta fiind si seful lui direct. Cum vi se ... (vezi toată discuția)