avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Am o mare problema si avocata mea nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Am o mare problema si avocata mea nu raspunde la ...

Buna seara! Am o mare problema si avocata mea nu raspunde la telefon... Va rog sa imi spuneti si mie... Am mâine proces de divort cu martor(martorul fiind tata). Din pacate el nu poate ajunge... Este la munca si nu se poate invoi! Precizez ca tata nu a fost citat de la tribunal, eu am zis ca il pun pe el ca si martor! Intrebarea mea este... Pot veni cu un alt martor? Adica pe ultima suta de metri? Fara ca dna judecatoare sa aiba la dosar cartea de identitate(copia) a acestuia?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:14, 30 Ianuarie 2021
Martorul nu.poate fi schimbat fără motive întemeiate iar motivul prezentat de dvs nu este întemeiat,instanța nu va va permite să schimbați martorul.Spuneti că martorul nu se poate prezenta o sa fie citat eventual cu avertisment de amendă,se prezintă la urmatorul termen si gata.Daca aveti av angajat stie cum sa puna problema...
Da, martorul nu poate fi schimbat.
O sa va explice avocata ce este de făcut în funcție de mai multe lucruri.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara! Mulțumesc mult pentru raspuns! Dar am rezolvat! Am schimbat martorul in ultim moment! Si azi am avut procesul. Dna judecator nu a zis nimic despre martor! Acum aștept decizia!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, martorul nu poate fi schimbat.
O sa va explice avocata ce este de făcut în funcție de mai multe lucruri.

Ma bucur.
Probabil ca avocata a luat masuri de precauție.
Pe.familie se lasa si mai ușor cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am și eu o întrebare... am proces de divorț cu ... Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am și eu o întrebare... Am proces de divorț cu minori și am citat ca și martor(fără sa îmi dau seama) pe cineva care știe ce sa ... (vezi toată discuția)
Divort io_aura io_aura Am deschis actiunea de divort si maine am a 2-a infatisare,infatisare la care ar trebui sa fie prezente ambele parti,martorii si fondul deoarece din casnicie a ... (vezi toată discuția)
Citatie accident rutier violetasrb violetasrb Buna seara. Am avut un accident usor acum o sapt.....o dna a schimbat banda fara sa se asigure si a intrat in mine. nu ne-am inteles la fata locului, dna ... (vezi toată discuția)