avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna am un baiat de 16 ani in plasament, in aprilie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna am un baiat de 16 ani in plasament, in aprilie face ...

Buna am un baiat de 16 ani in plasament #are, in aprilie face 17 ani si care doreste sa munceasca pe perioada vacantelor in constructii In ce conditii poate face asta Ce obligatii are angajatorul? Care poate fi programul de munca si ce responsabilitate am eu?

Alte discuții în legătură

Tipul de lucru micky02ct micky02ct Lucrez intr-un secretariat cu program L-V 8-16. Acum avem perioada de inscreri si avem urmatorul program: L-V 9-17 si S-D 9-12. Acest program a inceput pe 12 ... (vezi toată discuția)
Informatii cu privire la angajarea unui minor angela33 angela33 Buna sera, fiul meu de 17 ani isi doreste sa lucreze in aceasta vara si si-a gasit ca si barman intrun bar. Este primul lui servici deci fara experienta. La ... (vezi toată discuția)
Redobandirea drepturilor parintesti, victorf victorf buna ziua, nu am gasit mesajul anterior postat de mine, drept urmare o voi lua de la capat: sora mea, M, la varsta de 16 ani, necasatorita, a nascut un ... (vezi toată discuția)