avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tipul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tipul de lucru

Lucrez intr-un secretariat cu program L-V 8-16. Acum avem perioada de inscreri si avem urmatorul program: L-V 9-17 si S-D 9-12. Acest program a inceput pe 12 și tine pana pe 21, dar superiorul ne cere să venim și în zilele de 22-23.07 (deși nu mai avem perioada de primire dosare, deci vom sta degeaba), știind că în perioada 24-27 vom fi la program 8-16, iar în perioada 28-30.07 vom avea program prelungit 9-17. Sincer...nu stiu cum sa imi apar interesele. Vom ajunge la aprox. 19-20 de zile de munca continuă! Cum sa ma apar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 19 Iulie 2017
Invocati prevederile de mai jos :

Art. 3. C.mun.
.....
(3) Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am nevoie de ajutorul dvs.referitor munca la domiciliu ... Rebecca50 Rebecca50 Bună seara Am nevoie de ajutorul dvs.referitor Munca la domiciliu și anume: 1. Este legal , că angajatorul sa oblige angajatul care lucrează de la ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm -program obligatoriu sambata? AlexandraMG AlexandraMG Buna ziua, lucrez intr -o societate in care programul stipulat in contractul colectiv de munca si in contractul de munca este de L-V 8 ore /zi, precizez ca ... (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)