avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tipul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tipul de lucru

Lucrez intr-un secretariat cu program L-V 8-16. Acum avem perioada de inscreri si avem urmatorul program: L-V 9-17 si S-D 9-12. Acest program a inceput pe 12 și tine pana pe 21, dar superiorul ne cere să venim și în zilele de 22-23.07 (deși nu mai avem perioada de primire dosare, deci vom sta degeaba), știind că în perioada 24-27 vom fi la program 8-16, iar în perioada 28-30.07 vom avea program prelungit 9-17. Sincer...nu stiu cum sa imi apar interesele. Vom ajunge la aprox. 19-20 de zile de munca continuă! Cum sa ma apar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 19 Iulie 2017
Invocati prevederile de mai jos :

Art. 3. C.mun.
.....
(3) Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm -program obligatoriu sambata? AlexandraMG AlexandraMG Buna ziua, lucrez intr -o societate in care programul stipulat in contractul colectiv de munca si in contractul de munca este de L-V 8 ore /zi, precizez ca ... (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa recuperata in ziua de sambata MANITOU MANITOU Buna ziua.lucrez in cadrul unei fabrici de plicuri pe postul de stivuitorist.Seful meu ma ponteaza decat 7,5 ore pentru ca spune el pauza de masa nu este ... (vezi toată discuția)