avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua !! Casa de Pensii imi retine o treime din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua !! Casa de Pensii imi retine o treime din pensie. Motivul ...

Buna ziua !!
Casa de Pensii imi retine o treime din pensie.
Motivul popririi este o asa ziza incasare necuvenita, generata de o eroare a Casei de Pensii.
Intrebare : avand in vedere ca eroarea apartine in totalitate Casei de Pensii, aceasta poate stabili unilateral cuantumul lunar al popririi !!??

Alte discuții în legătură

Art. 181 din legea 263/2010 Mihaelaioli Mihaelaioli As vrea sa stiu ce stipuleaza art. 181, si anume cum se face recuperarea drepturilor necuvenite incasate de la asigurarile sociale( pensie). Multumesc (vezi toată discuția)
Drepturi necuvenite urmare erorii de calcul pensie PTudor PTudor Buna ziua, Am urmatoarea situatie : - acum 2 ani si jumatate cu ocazia iesirii la pensie mi s-a calculat o pensie de ( sa zicem ! ) 2000 ron, pentru care ... (vezi toată discuția)
Pensie incasata "necuvenit" gigione01 gigione01 Buna ziua! Soacra mea incasa o pensie de urmas in cuantum de 409 lei! La o revizuire de drepturi facuta de casa de pensii,i s-a corectat [u]punctajul si ... (vezi toată discuția)