avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit la închirierea unui imobil al unei persoane ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit la închirierea unui imobil al unei persoane cu grad de handicap grav cu însoțitor?

Bună ziua. Sunt persoană cu grad de handicap grav cu însoțitor. Vreau să știu dacă sânt scutit de taxe impozite în vederea închirierii unui imobil personal. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)
Grad 2 invaliditate AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, persoanele cu grad 2 de invaliditate sunt scutite de plata impozitelor si taxelor? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cat este scutit o persoana cu handicap grav de la plata impozitului ContSters253530 ContSters253530 Cum se procedeaza pentru a beneficia de scutirea plati impozitului pe teren cu cladire intravilan a unei persoane cu handicap grav? Cat plateste persoana cu ... (vezi toată discuția)