avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am depus online plangere penala la parchet. Nu am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am depus online plangere penala la parchet. Nu am primit online număr de ...

Am depus online plangere penala. Nu am primit online număr de înregistrare. Ce e de făcut, sau cum se desfășoară în acest caz speță. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: uncetatean , utilizator 04:33, 30 Ianuarie 2021
Ce plângere? Sau, plângere că ce?
Am depus o plingere penala. Online. Nu mi s-a dat nr de înregistrare. Doresc sa știu mi se da nr de înregistrare, se trimite de la parchet la politie plingere a,.. Ma interesează acest aspect

trandafir2 a scris:

Ce plângere? Sau, plângere că ce?

Da , daca se deschide dosarul , se trimite apoi de la parchet catre politie pentru instrumentare.
Daca plangerea este corect intocmita se deschide dosarul penal si i se aloca un numar unic,
daca nu este corect intocmita vi se returneaza cu indicarea lipsurilor, si asa mai departe.
Ati semnat plangerea? Ati atasat buletinul?
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
trandafir2, moderator
Plingere a penala este in urma unui proces cu câștig de cauza pt mine, dar încă nu s-a recuperat prejudiciul. Și merg mai departe.

trandafir2 a scris:

Da , daca se deschide dosarul , se trimite apoi de la parchet catre politie pentru instrumentare.
Daca plangerea este corect intocmita se deschide dosarul penal si i se aloca un numar unic,
daca nu este corect intocmita vi se returneaza cu indicarea lipsurilor, si asa mai departe.
Ati semnat plangerea? Ati atasat buletinul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar trimis la parchet trimisa la parchet. ciudat george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Am depus o plangere penala pentru inselaciune online. Am adus dovezi tot ce am putut. Acum am fost la politie si mi-au spsu ca dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala impotriva o.c.p. crimxm crimxm In timpul procesului de cercetare penala, am constatat ca unul din martori a facut unele declaratii mincinoase care au avantajat faptuitorul in relatia cu ... (vezi toată discuția)
Unde se depune plingerea pt tulburare de posesie la judecatorie sau la parchet glo glo unde se depune plingerea pt tulburare de posesie la judecatorie sau la parchet? multumesc (vezi toată discuția)