avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde se depune plingerea pt tulburare de posesie la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde se depune plingerea pt tulburare de posesie la judecatorie sau la parchet

unde se depune plingerea pt tulburare de posesie la judecatorie sau la parchet?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:29, 2 Aprilie 2011
politie sau parchet
Plangerea pentru tulburare de posesie se depune la parchet.
Plangerea se poate depune atat la poltie cat si la parchet.
Va recomand sa o depuneti la parchet pentru a nu pierde timp. Odata depusa la parchet, aceasta este inaintata bla organul de cercetare penala al politiei.
daca o depuneti la politie, plangerea este inregistrata, apoi trimisa la parchet pentru a i se acorda numat unic de inregistrare. Dupa acordarea nr. unic de inredistrare (.../P/2011), se returneaza organului de cercetare penala a politiei.
Ambele alternative,politie si parchet sunt legale.
Eu as opina pentru considerentele expuse de distinsa d-na consilier"TDorina",considerand mai operativa aceasta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E permis avocatului sa-si indemne clientul la fapte ilegale? MIXAM MIXAM E permis ca avocatul sa-si invete clientul sa savarseasca infractiuni? Aceasta e declaratia unei persoane in fata organelor de politie : asa m-a sfatuit ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ? Manole Dumitru Manole Dumitru 1). La 03.06.2013, organele Politiei locale intocmeste P-V de constatare a si sactionare a contraventiilor impotriva lui X la sesizarea lui Y (montarea unei ... (vezi toată discuția)
Am depus online plangere penala la parchet. nu am primit online număr de ... uncetatean uncetatean Am depus online plangere penala. Nu am primit online număr de înregistrare. Ce e de făcut, sau cum se desfășoară în acest caz speță. Mulțumesc ... (vezi toată discuția)