avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare cabinet medical
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare cabinet medical

Buna seara, as avea o intrebare legata de infiintarea unui cabinet medical. La dosarul pentru colegiul medicilor mi se cer anumite acte printre care si urmatoarea formulare: hotărârea statutară a organului de conducere privind înfiinţarea unuia sau mai multor cabinete medicale, pentru organizaţiile şi instituţiile prevăzute la art.16 din Ordonanţa Guvernului nr.124/1998, republicată;

Aici m-am blocat, daca stie cineva ce presupune aceasta si ce anume trebuie depus in dosar la acest punct, as aprecia cu drag ajutorul oferit.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 30 Ianuarie 2021
Vedeti aceste link-uri
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare autorizare caen 8511 si 8512 clinica medicala buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un necesar de acte pentru autorizarea unei clinici medicale CAEN 8511 si 8512.
va multumesc! (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)
Cabinete medicale dantemircea dantemircea comform colegiului medicilor cabinetele medicale individuale nu sunt persoane juridice.atunci revin cu intrebarea:cabinetele medicale individuale sunt obligate ... (vezi toată discuția)