avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Chioșc in care sa repar calculatoare, sa vând ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Chioșc in care sa repar calculatoare, sa vând periferice.

Buna ziua! As dori sa imi deschid un chioșculet in care sa repar calculatoare, sa vând periferice. Tin sa menționez ca nu am vreo calificare, am doar 12 clase absolvite (fara bacalaureat). As putea deschide un PFA? Am nevoie neapărat de bacalaureat? As trece la caen principal "vânzarea perifericelor", iar printre cele secundare sa trec reparații calculatoare si periferice. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa mai multe coduri caen - norma de venit ioan_ometitza ioan_ometitza Buna ziua! PFA infiintat recent Activitare principala code CAEN 9511 Repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice Activitati secundare 4791 ... (vezi toată discuția)
Cod caen depanator calculatoare OanaS2016 OanaS2016 Buna ziua, imi puteti spune va rog frumos ce cod caen imi trebuie pentru un nou PFA pentru instalare windows, instalare programe software, inlocuire piese ... (vezi toată discuția)
Cursuri pentru copii si elevi storm007 storm007 Buna ziua, Am un pfa avand ca obiect principal: Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul in domeniul IT si ... (vezi toată discuția)