avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN depanator calculatoare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN depanator calculatoare

Buna ziua, imi puteti spune va rog frumos ce cod caen imi trebuie pentru un nou PFA pentru instalare windows, instalare programe software, inlocuire piese calculator si instalare periferice? De asemenea, va rog mult sa imi spuneti ce curs imi trebuie pentru a avea atestat la deschidere PFA?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: OanaS2016 , utilizator 18:03, 30 Octombrie 2016
Codul caen 9511 Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice. Da, va trebuie un act de studii sau de calificare in domeniu pentru a va inregistra ca pfa la registrul comertului cu acest cod caen.
Multumesc pentru raspuns, si totusi ce curs ar fi suficient? Oare cel de operare PC sau trebuie ceva mai complex cu care sa se faca dovada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - srl-d BiancaFlorea BiancaFlorea Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma care va avea ca domeniu de activitate: mentenanta calculatoare( reparare calculatoare, intretinere retele si ... (vezi toată discuția)
Caen_comert ocazional claudia_d claudia_d [b]Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns competent: o firma de servicii it care face ocazional si comert (ia anumite componente/calc dintr-un loc ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa CataPaucean CataPaucean Buna ziua, intentionez sa devin o persoana fizica autorizata, avand calificare in domeniu. Codul CAEN este 9511 - repararea calculatoarelor si a echipamentelor ... (vezi toată discuția)