avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CAEN_comert ocazional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CAEN_comert ocazional

Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns competent:
o firma de servicii it care face ocazional si comert (ia anumite componente/calc dintr-un loc si le vinde in alt loc, sau repara compon/calc. si le vinde reparate) doar ocazional catre pers.juridice (doar catre firme) si emite factura fiscala, care ar fi cel mai complet CAEN (ca activ. secundara) pt ea?
Cel mai recent răspuns: claudia_d , utilizator 17:10, 2 Martie 2011
cod caen 4741 -Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
cod caen 9511 - Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice
Ok...dar nu vinde in magazine! Si nici soft-uri nu vinde!
Multumesc oricum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt vanzare software ?!? avo7 avo7 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu o informatie privind codurile CAEN? M-ar interesa pentru marketing si vanzari software, care este codul CAEN ? Conteaza ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru import diverse produse MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Am gasit multe discutii pe Google legate de acest subiect, insa nici una concludenta sau cu informatii actualizate. Am o firma si as dori sa ... (vezi toată discuția)